Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
Patricia Tamayo, nova incorporació a INnòmades, la comunitat d'emprenedorxs innovadorxs de Sant Feliu

Nova incorporació a INnòmades, la comunitat d'emprenedores innovadores de Sant Feliu, a càrrec de Patricia Tamayo, cineasta, documentalista audiovisual i divulgadora.

Sant Feliu Innova estrena un jardí vertical de molsa preservada

El laboratori d'innovació CO-Innova_Lab ha estat un dels llocs d'experimentació per tal que la Fundació Portolà testegi una nova línia de negoci: la dels jardins verticals.

D'aquesta manera, l'edifici de la Torre del Roser, seu de CO-Innova_Lab, estrena des d'aquesta setmana un jardí vertical de molsa preservada a les seves instal·lacions. 

Torna Talent Sant Feliu, el programa de foment de l'emprenedoria juvenil

L'Auditori del Palau Falguera ha acollit dimecres 17 de gener l'acte de presentació de Talent Sant Feliu 2024, segona edició del programa que fomenta la cultura emprenedora entres els i les joves estudiants de secundària de la ciutat.

Innovació rima amb talent femení: Emprenedores de Sant Feliu inspiren en el 8M

El programa Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de Sant Feliu celebra el Dia Internacional de les Dones destacant el talent femení a la ciutat. 

Nova incorporació d'una administrativa especialitzada en Mediació comunitària i juvenil, diversitat i inclusió a Innova Sant Feliu

Nova incorporació dins del Programa de Treball als Barris, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb experiència i perfil administratiu, formada en Mediació Comunitària i juvenil, discapacitat (ACNEE) i bullying, aportarà la seva experiència i també amplis coneixements sobre les relacions intra i interpersonals basades en els conceptes reals aplicats, de la diversitat i la inclusió, aportant una visió clau en els nous projectes que es desenvoluparan a Sant Feliu Innova amb els joves.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera