Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Resum de notícies mensuals
L'INDI+CLUB torna per quarta vegada a Sant Feliu de Llobregat, el proper 21 de novembre

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació. En aquesta ocasió es presentaran els llibres "El libro de la Inteligencia Colectiva", d'Amalio Rey i "Mamut o Sapiens" d'Albert Riba els quals es debaten amb el públic assistent.

3a edició del Talent Factory School

Aquest dimecres, 18 d'octubre, s'ha posat en marxa a Brussel·les la tercera edició del Talent Factory School, projecte que fomenta la cultura emprenedora entre joves, impulsada per la Fundació Talent Factory.

De "FEM Power UP" a "Power UP + Sant Feliu": torna la incubadora de videojocs amb perspectiva de gènere

"FEM Power Up Sant Feliu" ara és "PowerUP+ Sant Feliu", l'acceleradora/incubadora de videojocs amb perspectiva de gènere impulsada, per l'Associació Totes som Futur i l'Ajuntament de Sant Feliu, i on s'acolliran tots els gèneres infrarepresentats (dones cis, trans i no binàries) per oferir un espai on créixer professional i laboralment a la indústria dels videojocs.

Neix XESF-UPs, un nou projecte per a emprendre en harmonia del "FELICIS Living Lab de benestar"

L'Ajuntament de Sant Feliu continua apostant per l'economia platejada i del benestar i per l'emprenedoria amb impacte social ampliant la Xarxa local d'empreses saludables (XESF) a les persones emprenedores de la ciutat: XESF-UPs.

El CAR Heron Sant Feliu representant a l'Ajuntament a la 6ª Edició de la Fira IndieDevDay

Aquest pròxim cap de setmana, la Farga de l'Hospitalet es prepara per a rebre la 6ª edició de la Fira IndieDevDay, en un espai de 8500 m2 d'exhibició on professionals de la indústria, publishers, premsa, estudiants es podran trobar  i per descomptat també  es podrà gaudir de videojocs amb xerrades i activitats.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera