Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 07:59:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

3a edició del Talent Factory School

18/10/2023
Lectures: 2194
3a edició del Talent Factory School

Aquest dimecres, 18 d'octubre, s'ha posat en marxa a Brussel·les la tercera edició del Talent Factory School, projecte que fomenta la cultura emprenedora entre joves, impulsada per la Fundació Talent Factory.

Fins a la ciutat europea s'han desplaçat els 24 participants d'enguany, provinents d'altres programes d'empresa i emprenedoria dirigits per Talent Factory i impulsats pels ajuntaments de Gavà, Viladecans, Esplugues, Sant Boi, Cerdanyola i Sant Feliu.

Dividits en 6 equips -representant el seu municipi i acompanyats per tècnics municipals, els joves i les joves han conegut aquest dimecres a Brussel·les els reptes concrets que han de resoldre, presentats pels seus propis ajuntaments i relacionats amb els ODS de l'Agenda 2030.

Ho han fet en el prestigiós Google Digital Atelier, on a més han rebut una formació Design Thinking teòrica per part de Google i pràctica  per part de l'equip de formadors de Talent Factory. A més, aprofitaven per a visitar el Parlament Europeu.

Visita al Parlament Europeu

Ja avui, dijous 19, els Talents s'han traslladat al CSIC (Consell Superior De Recerques Cientificas) on, gràcies a Finnova, han pogut fer una segona sessió per a treballar les idees per a resoldre els reptes.

Elena Dominguez, Coordinadora institucional del CSIC a Brussel·les dona la benvinguda al grup.

Una vegada de tornada a Barcelona i amb les primeres idees per a resoldre el repte plantejat, els equips es traslladaran el pròxim 25 d'octubre a ESADE. D'una banda, rebran un masterclass sobre el Business Model Canvas per a la validació del seu model de negoci. I, d'altra banda, els formaran per a saber com generar impacte en presentar una idea de negoci, gràcies al Elevator Pitch. 

En aquest dia, comptessin amb el suport de diferents referents de grans empreses per a ajudar-los a través de la seva expertise. En tercer lloc, els participants hauran de presentar i defensar la seva solució al repte plantejat davant dels membres del jurat en DFactory. 

A més, es disposarà de la presència dels alcaldes i alcaldesses de cada municipi i de les empreses participants i col·laboradores.Finalment, l'equip amb la idea més innovadora, viable i amb major impacte social/mediambiental serà premiat amb un viatge a una capital europea.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior