Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 07:52:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

L'INDI+CLUB torna per quarta vegada a Sant Feliu de Llobregat, el proper 21 de novembre

16/11/2023
Lectures: 1793
L'INDI+CLUB torna per quarta vegada a Sant Feliu de Llobregat, el proper 21 de novembre

L'IND+I Club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació.

És també un Club de lectura, en què diversos membres del club presenten i comenten llibres que els han semblat rellevants en matèria d'innovació i transformació digital. 

En aquesta ocasió Sant Feliu de Llobregat ha estat escollida per quarta vegada com Ajuntament per co-organitzar aquest esdeveniment on donarà la benvinguda a l'acte Juan Francisco López Fernández, President de l'Àrea d'Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta, Regidor d'Atenció i Partipació Ciutadana, Innovació oberta i Ciutadana, Bon Govern i Polítiques Digitals, Regidor d'Espais d'Activitat Econòmica, Indústria, Llicències i Ocupació, Compres i Gestió Patrimonial i la presentació anirà a càrrec d'Àurea Rodríguez, leader expert de IND+I què presentarà l'IND+I Club i les seves activitats.

La cita serà el proper 21 de novembre a les 17:30 presencialment a l'espai CO-Innova_LAB, a la Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat, i virtualment a través de la plataforma ZOOM.

Concretament es presenten dos llibres els quals es debaten amb el públic assistent:

"El libro de la Inteligencia Colectiva", d'Amalio Rey, llicenciat en Relacions Econòmiques Internacionals pel ISRI (Institut Superior de Relacions Internacionals), Màster en anàlisi de la Ciència i la Tecnologia per l'O. Carles III, Consultor d'Innovació, facilitador de processos col·lectius i bloguer. 

Aquest llibre ofereix una mirada profunda sobre la intel·ligència col·lectiva en diversos contextos, des de comunitats locals fins a decisions polítiques globals. Explora la influència mútua en grups i destaca la importància de gestionar la intel·ligència col·lectiva per aconseguir resultats positius. Basat en més de deu anys de recerca participativa, revela com comprendre i millorar la intel·ligència grupal és fonamental en la resolució de problemes i la presa de decisions comunitàries.

"Mamut o Sapiens", d'Albert Riba Trullols, llicenciat en Ciències Empresarials per la UOC i Màster en comerç electrònic, e-learning i e-Business per la URL, Cofundador

La moderació anirà a càrrec de la periodista Sílvia Guillén, redactora-editora a Ràdio Sant Feliu (105.3 FM, radiosantfeliu.cat)

Aprofita aquesta ocasió excepcional per posar-te al dia de les últimes tendències!

Pots assistir-hi de dues maneres:

  • Presencialment: edifici  CO-Innova_LAB a la Torre del Roser, carrer Joan XXIII, número 14   08980  Sant Feliu de Llobregat.
  • Virtualment: Cal fer la inscripció en aquest enllaç per assistir-hi mitjançant la plataforma ZOOM.

IND+I és una iniciativa de l'Ajuntament de Viladecans, ACCIÓ, Generalitat de Catalunya, Unió Europea Fons Europeu de desenvolupament regional, Incasòl, Aigües de Barcelona, Diputació de Barcelona i AMB amb la col·laboració de diferents institucions i empreses.

Seguim fent xarxa per la Innovació!

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local". 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior