Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/06/2023 20:05:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El Casal de Joves inicia 'Escolta Jove', un espai d'atenció i assessorament individualitzat per a joves

02/02/2023
Lectures: 912
El Casal de Joves inicia 'Escolta Jove', un espai d'atenció i assessorament individualitzat per a joves

El programa de Joventut municipal, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, inicia a partir de dimarts 7 de febrer l'Escolta Jove', un canal obert a joves a partir de 12 anys que oferirà informació, orientació i acompanyament. 'Escolta Jove' està gestionat per un equip d'educadores socials que atendran de manera individualitzada, confidencial i gratuïta les inquietuds dels i les joves que s'adrecin a aquest espai habilitat al Casal de Joves.

Les persones usuàries podran parlar des de les seves necessitats a nivell de benestar emocional fins a qüestions de salut mental, així com tractar qualsevol altre aspecte del seu dia a dia. L'espai també proposarà activitats grupals i espais perquè el jovent de Sant Feliu pugui reflexionar sobre emocions, sexualitat, relacions i d'altres temes que proposin. En aquest sentit, l'acompanyament d'aquest programa permetrà també detectar i gestionar, en fases incipients, casos de vulnerabilitat, trastorns o conflictes latents.

Els i les interessades poden adreçar-se a l'Escolta Jove' en els següents horaris:

  • Sense cita prèvia
    • Dimarts i dijous, de 16 a 18 h
  • Amb cita prèvia

'Escolta Jove' és una iniciativa impulsada des de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona per reforçar els serveis locals de joventut, i millorar les funcions d'informació, orientació i acompanyament vivencial de les persones joves.

Orientació i assessories gratuïtes per a joves

El nou servei se suma a la resta de canals d'assessorament gratuïts que el Casal de Joves ofereix al jovent santfeliuenc. Un dels més demandats és l'espai sobre orientació laboral i acadèmica, adreçada a joves d'entre 16 i 29 anys del Baix Llobregat. En aquest servei s'ajuda als i a les usuàries a tenir una bona candidatura laboral, i s'ofereix tota la informació necessària per millorar els estudis, o triar una branca professional que permeti assolir una bona ocupació.

Horari

  • Dilluns, cada 15 dies, de 16 a 19 h
  • Dimecres, setmanalment, de 9 a 14 h

D'altra banda, 'Salut i Sexualitat: Tarda Jove!' és un espai atès per una llevadora de l'equip d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSiR), que resol els dubtes que més inquieten als i a les joves menors de 25 anys. Allà es parla d'anticoncepció, sexualitat, prevenció d'embarassos i malalties de transmissió sexual. A més, les persones usuàries també poden escriure a través del servei de WhatsApp al 634 75 99 07, on una persona professional atén de forma confi­dencial.

Horari

  • Primer dilluns de cada mes, de 18 a 20 h, al Casal de Joves. La resta de dilluns, també de 18 a 20 h, al CAP Rambla.
Documents relacionats:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior