Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/06/2023 16:29:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Jornada de donació de sang al Centre Cívic Les Tovalloles el 14 de març

06/03/2023
Lectures: 568
Jornada de donació de sang al Centre Cívic Les Tovalloles el 14 de març

El dimarts 14 de març el Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 10) comptarà amb un espai de donació de sang, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat, portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú.

Poden donar sang les persones que tenen entre 18 i 70 anys, pesen més de 50 quilos i es troben bé de salut.

La donació de sang és una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals. El Banc de Sang i Teixits necessita 1100 donacions al dia.

Mesures de prevenció i seguretat excepcionals

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d'altres accions, els i les donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones, els prenen la temperatura en arribar i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari.

Cal recordar, a més, que la Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior