Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 21:47:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Gener, resum de les accions innovadores del mes

08/02/2018
Lectures: 3216
Gener, resum de les accions innovadores del mes

Us fem un resum de les activitats i propostes innovadores que s'han produït a Sant Feliu o amb agents de la nostra ciutat com a protagonistes durant el mes de gener, que hem arrencat amb molta força. La més destacada d'elles, l'inici del Yuzz/Explorer, que a finals de mes va posar en marxa la sisena edició a la nostra ciutat amb una vintena de projectes en cartera.

I parlant del programa Yuzz, dos participants d'edicions anteriors han protagonitzat fets importants. D'una banda, Èric Sicart va rebre el premi Chivas Venture Espanya i de l'altra, l'aplicació per a mòbils Allergeneat va obtenir un ampli ressò mediàtic amb la seva arribada al mercat.

Yuzz/Explorer 2018, inauguració

Seguint amb l'emprenedoria, us hem presentat gairebé tots els projectes que han participat en el programa BIS'17, que ajuda a prototipar projectes d'innovació social, testejar-los i accelerar-los. Us hem presentat en què consisteixen i els vídeos de presentació que han realitzat Ammuky, Appoyo, BonDiaMon, Eh!Ventos que suman, The Fish-E Company, For the Future, HPE (Hipertensión Pulmonar) i Mara Kerae.

BIS'17 a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat

El cursos del Punt TIC  a la Biblioteca Montserrat Roig han recollit la programació del mes de desembre i l'han acabat de completar. Gener va començar fort al Punt TIC amb el programa d'activitats infantils tecnològiques TecnoNadal, un programa que va incloure una mica de tot: robòtica, programació, 3D, felicitacions de Nadal... i va registrar un ple total a totes les activitats.

Durant el mes de gener Sant Feliu Innova ha col·laborat amb la plataforma de crowdfunding de recompensa Ulule i la campanya Let's do it! i també ha fet una formació sobre l'aplicació My112 per a situacions d'emergència. 

Us recordem que ens podeu trobar a la segona planta de la Torre del Roser, c/ Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, correu electrònic tic@santfeliu.cat.

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior