Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/03/2024 10:18:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Escolarització

Resum amb informació sobre el procés de preinscripcions del curs 2024-2025.

Informació més rellevant del procés de preinscripcions per al curs 2024-25: calendari, com fer la sol·licitud, número RALC obligatori, documents que s'han d'adjuntar a la sol·licitud de preinscripció, criteris de prioritat, barem i com justicar-los.

Fem l'escola que volem. Preinscripció escola 2024-2025

A través del web de la Generalitat de Catalunya es pot accedir a tots els processos d'inscripció i matriculació de tota la oferta educativa de Catalunya

Codis dels centres

Llistat de codis dels centres públics i concertats d'ensenyament de primària i de secundària.

Jornades de portes obertes als centres educatius de Sant Feliu per al curs 2024-2025

Des del 15 de febrer i fins al 6 de març els centres d'educació de segon cicle d'Infantil i Primària i els d'Educació secundària obligatòria i Educació especial obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d'escolarització del proper curs escolar.

Dates de la preinscripció del curs 2024-2025

El procés de preinscripció per al curs escolar 2024-25 s'inicia el 6 de març en el cas dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil i primària, i el 8 del mateix mes per als d'educació secundària obligatòria. El termini per presentar la sol·licitud finalitza en ambdós casos dilluns 20 de març.

Llibret de les escoles públiques i concertades de Sant Feliu de Llobregat

Publicació amb l'objectiu d'oferir a les famílies informació d'interès de tots els centres educatius de la ciutat: les dades de contacte, la descripció dels equipaments i serveis que ofereixen i els seus trets més característics i singulars. Aquesta informació és complementària a les jornades de portes obertes que oferiran els centres educatius.

Podcasts de la preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya

Explicació, pas a pas, de tot el que necessites saber per preinscriure el teu fill o filla: documentació, aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar centre, com funciona el sistema de puntuació per a l'assignació de places, documentació, fases clau del procés de preinscripció, què passa quan no s'obté plaça a cap dels centres demanats, etc.

Salta a la part superior