Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/04/2024 15:14:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Sant Feliu pel dret a l'habitatge: adjudicats més de 120 pisos de lloguer públic durant el mes de novembr

01/12/2022
Lectures: 804
Sant Feliu pel dret a l'habitatge: adjudicats més de 120 pisos de lloguer públic durant el mes de novembr

A Sant Feliu treballem des de fa més de 10 anys per garantir el dret a l'habitatge com un dret més de ciutadania, malgrat que la competència no és municipal i essent conscients que les polítiques actives de promoció de l'habitatge triguen a donar els seus fruits.

Per això és un orgull poder dir que les llavors del Pla d'habitatge ja han prosperat i hem complert amb les accions planificades.

Aquest novembre de 2022 va iniciar amb el sorteig de 40 habitatges al carrer d'Anselm Clavé. Una promoció 100% de lloguer per garantir que el patrimoni públic, sempre ho sigui, i perquè puguem donar oportunitats a les famílies de la ciutat, construint un veritable parc públic d'habitatge.

I aquest mateix mes va acabar amb el sorteig dels 80 habitatges de protecció oficial amb serveis per a persones grans, al carrer del Marquès de Monistrol al Mas Lluí. Una promoció que es va començar a treballar el mandat passat, amb un equipament que esdevindrà de referència per a la ciutat, especialment per als barris del Mas Lluí i Roses Castellbell, i que suposa que Sant Feliu compti amb un nou model d'habitatge més col·lectiu i democràtic.

A més, aquesta promoció tindrà un doble valor, ja que les persones majors de 65 anys que tinguin un habitatge i accedeixin a la promoció deixaran el seu pis a la Borsa local d'habitatge. D'aquesta manera, la Borsa municipal ampliarà l'oferta de pisos en règim de lloguer.

Finalment, vull destacar que un dels punts d'inflexió en aquesta lluita pel dret a l'habitatge a la nostra ciutat, serà la finalització de les obres del soterrament, que avancen al ritme previst. Després de l'èxit de la Consulta, Sant Feliu encara aquesta etapa plena d'oportunitats que a més de permetre'ns construïr una ciutat més cohesionada socialment i urbanísticament, amb més espais verds i amb més i millors equipaments al servei de la ciutadania, també permetrà fer una gran aposta per l'habitatge públic.

Però no ens hem quedat de braços plegats esperant aquest moment, hem treballat i de valent per fer créixer el nostre parc d'habitatge públic de lloguer, i ara ens preparem per donar la benvinguda a un nou Sant Feliu amb moltes més oportunitats i amb més eines per part de l'Administració local, per garantir el dret a l'habitatge a la nostra ciutat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior