Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/07/2024 14:19:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Final de curs amb assignatures pendents

29/03/2023
Lectures: 1254
Final de curs amb assignatures pendents

De les pitjors coses que li pot passar a una ciutat és tenir un Ajuntament que no governi. Governar implica establir prioritats, assumir riscos i responsabilitats, impulsar propostes i treballar per assolir un model de ciutat. La presentació d'una proposta de pressupost anual és un dels mínims que un govern municipal ha de fer, ja que el pressupost és la plasmació de la voluntat política i de l'acció de govern per a l'any que ha de venir. Enguany, a l'Ajuntament el pressupost ha arribat tard i malament. Tard, perquè enlloc de ser presentat a l'octubre per començar a ser executat al gener, va ser presentat al febrer per començar a ser executat qui sap quan, havent començat l'any en la perniciosa situació de pròrroga pressupostària. Malament, perquè tot i ser un pressupost superior a l'anterior, desatén les principals necessitats de la ciutat i situa en una posició de risc els principals serveis municipals i la gran majoria d'activitats ciutadanes. Tot i així, des de Tots Som Sant Feliu tenim el convenciment que és preferible tenir un mal pressupost que no disposar de cap pressupost.

Tanmateix, arribem al final d'un mandat mancat d'activitat, de projectes i de visió de ciutat. L'equip de govern municipal, a canvi del vot per la investidura de l'actual alcalde, es va comprometre a tirar endavant cinc propostes de Tots Som Sant Feliu per a la nostra ciutat:

1- Aprovar l'Avanç de Planejament de la riera de la Salut per transformar una zona industrial precària en habitatge social, espais verds i equipaments, sense afectar les zones verdes i d'equipaments del Mas Lluí.

2- Passar dels 49 policies actuals, als 65 que corresponen a una ciutat de 46.000 habitants i desenvolupar sistemes de videovigilància i drons.

3- Dotar d'un Casal a les Colles.

4- Aprovar el projecte d'Eix verd per a vianants i cicles al carrer del Pla tocant amb el Parc Agrari.

5- Aprovar el Projecte de pisos tutelats per a la gent gran a Les Tovalloles.

Tot i tractar-se d'un acord signat, arribem al final del mandat i res ens permet asseverar que aquestes propostes estan avançant de forma ferma. Exigim al govern municipal que compleixi i que no arribi a final de mandat amb les assignatures pendents.

www.santfeliu.cat/totssomsantfeliu

Salta a la part superior