Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/05/2024 03:58:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Al servei de les persones de Sant Feliu de Llobregat

25/07/2019
Lectures: 2358
Al servei de les persones de Sant Feliu de Llobregat

En primer terme volem donar les gràcies a totes les persones que mitjançant la seva confiança han permès que Tots Som Sant Feliu obtingués 1.865 vots en les eleccions municipals del 26 de maig i els dos regidors a l'Ajuntament.

Els objectius que mouran la nostra actuació seran els de fer un Sant Feliu millor i aportar dignitat i qualitat de vida a les persones.

La composició del Ple municipal després de les eleccions, on tot ha quedat molt repartit i on no hi ha cap grup que disposi d'una àmplia majoria, ens obliga a tots a actuar amb molta responsabilitat per garantir la governabilitat de la ciutat. En aquest sentit, en el Ple de constitució del nou Ajuntament vàrem facilitar la investidura de l'alcaldia i la formació del nou govern municipal sense res a canvi: ni hem participat en l'elaboració del programa de govern, ni tampoc en formem part.

El nostre vot va ser i continuarà sent un vot de responsabilitat; impulsant propostes, controlant el govern i donant suport a tot allò que sigui positiu per a Sant Feliu. Caldrà un gran esforç i escoltar tothom per abordar amb èxit els grans projectes que se'ns presentaran durant aquest mandat, prioritzant sempre l'atenció a les necessitats i als problemes més quotidians de totes les persones de Sant Feliu.

La nostra actitud sempre serà constructiva, d'escoltar la ciutadania, de mà estesa amb el govern municipal i amb la resta de grups de l'oposició, vetllant sempre per aportar dignitat i qualitat de vida a les persones i per fer un Sant Feliu millor.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior