Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/05/2024 03:48:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

Muts i a la gàbia

01/12/2020
Lectures: 1960
Muts i a la gàbia

Des d'aquest estiu, els grups municipals de l'oposició tan sols tenim aquest espai als mitjans per expressar la nostra opinió.

Els canals de què fins al moment disposàvem, amb totes les seves limitacions, han quedat suspesos per una decisió unilateral del govern municipal de SFeCP i ERC. Tant els programes mensuals a Ràdio Sant Feliu com a ETV ? Llobregat Televisió s'han deixat de fer, deixant tant als grups municipals com a la ciutadania sense el dret d'informar i de ser informats pels seus representants polítics; fent servir com a excusa la conveniència de canviar de format, la baixa audiència i trobar un sistema millor.

El resultat ha estat que aquests programes s'han deixat de fer. Se'ns va dir que s'estudiaria i se'ns faria una proposta que milloraria l'actual. Per part de TOTS SOM SANT FELIU vàrem expressar que estàvem oberts a noves propostes i per descomptat a millores, però que "en el mentrestant" no es deixessin de fer ambdós programes. Bones paraules, però com és habitual no se'ns va fer cas.

El resultat és que tan sols disposem dels 2.250 caràcters que tenim en aquest espai del Butlletí municipal per informar la ciutadania de tota l'activitat política de la ciutat durant els darrers sis mesos. En el millor dels casos només s'editen un parell de butlletins a l'any. Semblaria irònic, si no fos tan greu, que el govern de SFeCP i ERC que tant s'han omplert la boca de participació i de transparència quan no tenien la responsabilitat de governar, no puguin convocar el Consell Local de Comunicació per tractar sobre aquesta qüestió i trobar solucions, perquè encara no està constituït. El Consell Local de Comunicació encara no està constituït més d'un any i mig després de les eleccions municipals! Si disposéssim de més espais, potser podríem desenvolupar el tema i parlar de molts altres temes que continuen encallats. Després d'un any i mig de govern municipal de SFeCP i ERC, el més calent és a l'aigüera.

Ens hauria agradat poder explicar la nostra opinió sobre temes importants com el Pla d'Inversions o el d'Acció del Mandat, el Pressupost per al 2021, el Soterrament, el "Monstre Comercial", el Complex i de moltes propostes, però 2.250 caràcters cada mig any donen per molt poc...

Jaume Manyoses, portaveu del Grup Municipal de Tots Som Sant Feliu

www.santfeliu.cat/totssomsantfeliu
 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior