Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/05/2024 03:42:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

2 anys perduts

01/07/2021
Lectures: 2087
2 anys perduts

El passat 10 de juny va fer 2 anys de l'inici del mandat municipal. Des de Tots Som Sant Feliu, ens agradaria poder fer una valoració positiva de l'acció del govern municipal de SFeCP i ERC durant aquest temps. En el seu moment, el nostre grup va cedir un vot de confiança per a la investidura amb l'esperança que el nou govern donés l'impuls que Sant Feliu tant necessita. Des de llavors, hem fet una oposició constructiva i responsable, deixant governar el govern municipal, oferint la nostra mà per fer front a la pandèmia i a les seves conseqüències econòmiques i socials; però exercint la nostra força com a oposició en les qüestions que podien danyar la ciutat, donant suport a la plataforma contra el "Monstre Comercial" o als veïns i comerciants del carrer del Marquès de Monistrol, avisant de les deficiències en els plecs dels contractes de jardineria o aturant el planejament que pretenia construir habitatges a les zones verdes i d'equipaments al Mas Lluí, reobrint vells conflictes i faltant a la paraula donada als veïns del barri.

De l'acció de govern, només en podem dir que s'ha gestionat el dia a dia i que per inèrcia s'han acabat d'executar accions heretades de mandats anteriors. A dia d'avui, les úniques propostes de Tots Som Sant Feliu a les quals el govern municipal ha atès són la conversió del carrer de Falguera i del carrer de Batista en espai amb prioritat per als vianants, la implantació de l'auxiliar de conversa en anglès a les escoles i una línia d'ajuts als gimnasos, restauració i oci nocturn damnificats per la pandèmia. Fins i tot el començament de les obres del soterrament que s'havien de posar en marxa a començament de mandat s'ha allargat més del compte.

Des de Tots Som Sant Feliu, exigirem que durant els 2 anys restants de mandat hi hagi l'activació que Sant Feliu necessita: l'ajut als més desfavorits, el tant necessari impuls industrial i comercial, la reconversió dels polígons industrials de la riera de la Salut per guanyar zones verdes, d'equipaments i habitatge social de lloguer, el suport a la revitalització del nostre valuós teixit associatiu i cultural, avançar en el desmantellament i recuperació dels espais de la Sànson; sumant tots l'esforç per planificar el Sant Feliu de després del soterrament.

www.santfeliu.cat/totssomsantfeliu

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior