Consistori 2019 - 2023

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/05/2024 05:06:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals 2019-2023

La força decisiva

27/07/2022
Lectures: 1200
La força decisiva

Davant de la renúncia de l'alcaldessa Lídia Muñoz i de la convocatòria d'un nou Ple d'investidura a un any de la finalització del mandat municipal, des de Tots Som Sant Feliu hem optat per continuar exercint una oposició constructiva, garantint la governabilitat i condicionant el nostre suport al relleu a l'alcaldia a l'acompliment de 6 actuacions per fer un Sant Feliu millor:

1- Aprovació del planejament de la riera de la Salut, transformant les zones industrials en espais verds i equipaments per a la ciutadania, generant habitatge social de lloguer perquè els joves es puguin quedar a Sant Feliu; millorant la connexió del Mas Lluí amb les Grases i connectant el nucli urbà amb Collserola; permetent que al Mas Lluí s'hi acabin desenvolupant les zones verdes i els equipaments pendents.

2- Impuls del Pla local de seguretat, incrementant els agents de policia local, des dels 49 actuals fins a les 65 places que corresponen a una ciutat de 46.000 habitants, modernitzant els sistemes de seguretat, reforçant-los amb sistemes de videovigilància en els espais de risc.

3- Dotació d'un Casal de Colles per resoldre les mancances d'espai de les entitats i per projectar Sant Feliu com a referent de la cultura tradicional i popular; potenciant i enfortint el conveni amb l'Ateneu.

4- Aprovació del projecte per a la creació d'habitatge tutelat per a la gent gran a l'espai reservat de Les Tovalloles.

5- Creació d'un nou passeig de lleure per a cicles i vianants al Pla, a tocar del Parc Agrari, aprovant l'ampliació del projecte fins a connectar amb els termes municipals de Molins de Rei i Sant Joan Despí.

6- Relació bilateral amb el govern municipal sobre els grans temes de ciutat (cimentera Sànson, pressupost municipal, soterrament, agenda urbana...) i per resoldre els problemes del dia a dia que afecten la ciutadania.

Amb l'acceptació per part de l'equip de govern de les nostres condicions, hem estat la força decisiva a l'Ajuntament que hem facilitat el relleu a l'alcaldia i que a través de la comissió de seguiment mensual vetllarem de molt a prop l'acompliment de tot el que s'ha acordat.

La nostra prioritat és el progrés de Sant Feliu, una ciutat amb qualitat de vida que exerceixi de capital del Baix Llobregat.

www.santfeliu.cat/totssomsantfeliu

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior