Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/04/2024 10:51:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Una ciutat feminista
Els nostres drets, la nostra igualtat

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, presenta a Sant Feliu el nou Acord Marc 2022-2025

04/11/2022
Lectures: 1588
La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, presenta a Sant Feliu el nou Acord Marc 2022-2025

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha realitzat una visita institucional a l'Ajuntament de Sant Feliu divendres 4 de novembre, coincidint amb la inauguració del VI Congrés de les Dones de Catalunya. L'alcalde, Oriol Bossa, i la regidora de Feminismes i LGTBI, Loren Rider, van rebre la consellera, en una trobada en què va presentar els detalls del nou Acord Marc 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i el finançament als ens locals. Tal com va anunciar Verge, aquest acord permetrà als ens locals el desplegament de les polítiques i els serveis de promoció de la igualtat i els feminismes, impulsant així en el cas de Sant Feliu les diferents línies d'actuació en què l'Ajuntament treballa.

L'alcalde va agrair la consellera i el seu equip haver escollit Sant Feliu per presentar aquest acord marc, que en el cas del Baix Llobregat incrementa el pressupost de les transferències del Departament als ens locals de poc més de 5 milions fins als 9,7 milions d'euros. En aquest sentit, Bossa va expressar que "estem molt contents que des de la Generalitat s'hagin doblat els recursos, que comportaran millores en centres del nostre municipi".

Després de la trobada institucional, la consellera va mantenir una reunió de treball amb el Consell de Dones de Sant Feliu, entitat que també va participar  en el Congrés de Dones de Catalunya.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior