Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 20:28:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Una ciutat feminista
Els nostres drets, la nostra igualtat

S'inicia el programa 'Mentoring per dones emprenedores' amb 6 parelles de mentoria

15/11/2022
Lectures: 2984
S'inicia el programa 'Mentoring per dones emprenedores' amb 6 parelles de mentoria

Divendres 11 de novembre es va celebrar a Can Maginàs l'acte d'inici del programa Mentoring per dones emprenedores, que va comptar per la benvinguda institucional de la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, i del regidor de Comerç i Turisme, Aitor Rivera. 

L'acte va ser el tret de sortida per les diferents accions de mentoria i coaching que s'inicien ara i finalitzaran al juny del 2023. En aquesta edició hi ha 12 participants en total, és a dir, 6 parelles de mentoria.
 
Mentoring per dones emprenedores és una programa de mentoria col·laborativa per projectes empresarials que havia comptat amb altres edicions al 2014-2015 i al 2017, el qual va tenir una bona acollida per part del teixit econòmic. 
 
En aquesta edició es compta amb el suport econòmic de l'APROPAMB i, s'enfoca a l'acompanyament de dones emprenedores en la posada en marxa i funcionament de l'empresa, per part d'altres dones mentores que gestionen el seu negoci i poden traslladar aquesta experiència. 
 
Les mentories són col·laboratives, sense remunerar, per part de dones que tenen comerços i serveis consolidats a la nostra ciutat. Compten amb sessions de coaching tant individuals com grupals per tal de donar suport i generar sinergies entre elles en un espai comú.Complementàriament a les reunions de mentoria es realitzen 10 sessions de coaching grupals i es disposa d'una borsa d'hores per sessions de coaching individuals per les dones participants.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior