Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 05:45:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Una ciutat feminista
Els nostres drets, la nostra igualtat

Rebuda institucional a la jugadora de pàdel Lucía Sainz

20/02/2023
Lectures: 1949
Rebuda institucional a la jugadora de pàdel Lucía Sainz

El 17 de febrer va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el reconeixement a la jugadora de pàdel santfeliuenca Lucía Sainz, 10a en el rànquing del World Padel Tour i campiona del Mundial de Qatar el 2021.

El regidor d'Esports, Bernat Dausà, va agrair en nom de l'Ajuntament els mèrits de Sainz i que representi Sant Feliu a les competicions: "Volem que els nostres esportistes i les nostres esportistes siguin els nostres millors emissaris i que nosaltres puguem presumir i sentir-nos partícips dels teus mèrits, felicitar-te per la trajectòria i explicar-te que això és la vostra casa. Quan hi ha mèrits d'aquesta dimensió, nosaltres tenim l'obligació de fer un reconeixement, agrair-los i encoratjar-vos a que seguiu endavant".

La regidora de feminismes i LGTBI, Loren Rider, va apuntar que, estadísticament, l'esport femení no està igual de valorat que el masculí, i va afegir: "Aquí hi ha molta feina encara per fer, però amb dones com tu, amb dones valentes, serà una mica més fàcil, i mica en mica ho aconseguirem, sobretot per a les nostres nenes. Ets una dona referent, i nosaltres ens hem d'envoltar de dones referents per mostrar que el món pot ser diferent, molt més just i molt més humà per a nosaltres".

Durant el reconeixement, Sainz va agrair l'acollida rebuda al municipi i va oferir la seva col·laboració a nivell institucional, en relació amb les paraules de la regidora de feminismes: "A Sant Feliu m'he trobat com a casa des del primer moment. Estaré molt agraïda si puc contribuir amb qualsevol acció, perquè crec que els valors de l'esport són molt importants".

Al final de la recepció, el regidor d'Esports i la regidora de Feminismes i LGTBI van lliurar un obsequi institucional a Lucía Sainz.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior