Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2024 05:25:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Obert el termini per demanar ajuts per fer front al pagament de despeses de l'habitatge

09/03/2023
Lectures: 2966
Obert el termini per demanar ajuts per fer front al pagament de despeses de l'habitatge

Des de dimecres 9 de març i fins dimecres 5 d'abril ambdós inclosos la ciutadania pot sol·licitar ajuts econòmics, per via electrònica, per afrontar el pagament de l'IBI i la bonificació o exempció de la taxa de residus. La quantia serà variable en funció de la situació econòmica de la unitat de convivència, i pot arribar fins al 50% de l'import de l'IBI.

Podran demanar aquest ajut les persones empadronades a Sant Feliu que resideixin en un habitatge del municipi com a propietàries del mateix, o bé com a titulars del lloguer. No hauran de disposar de cap altre bé immoble, i els ingressos anuals de la persona sol·licitant i la seva unitat de convivència no han de superar el que s'estableix a les bases.

La sol·licitud s'haurà de tramitar en línia a través d'aquest enllaç. Només en el cas de no disposar de mitjans electrònics, es podrà tramitar de manera presencial des del dia 20 de març al 5 d'abril, ambdós inclosos i no festius. En aquest cas caldrà demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, entre el 15 de març i el 4 d'abril, trucant al telèfon 936858001 de dilluns a divendres, de 8 a 20h. Entre d'altres caldrà aportar documentació que acrediti la situació econòmica segons els paràmetres establerts, i les persones titulars d'un contracte de lloguer hauran d'acreditar la repercussió de l'IBI per part de la persona titular de l'immoble.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior