Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2024 01:13:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu, Ciutat Solidària
Solidaritat i cooperació

El torneig de futbol set per a la interculturalitat i el desenvolupament social sostenible acull més d'una seixantena de joves del municipi

12/07/2023
Lectures: 1973
El torneig de futbol set per a la interculturalitat i el desenvolupament social sostenible acull més d'una seixantena de joves del municipi

Dimarts 11 de juliol es va celebrar al camp de futbol de Falguera la primera jornada d'un torneig de futbol set que té com a objectiu promoure i generar consciència sobre el marc de valors i principis que inspiren l'Agenda 2030, amb especial èmfasi en la dimensió intercultural i respecte a les diversitats. El president de l'Àrea de Serveis a les Persones Iván Martín va donar el tret de sortida a aquesta primera jornada en què hi van participar més d'una seixantena de nois i noies de Sant Feliu, i que celebrarà la segona volta el proper dijous 13 de juliol.

En paral·lel a la celebració del torneig, es va dur a terme una activitat de sensibilització a través de l'expressió artística urbana. Sota el paraigües dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), aquesta iniciativa va permetre generar una reflexió conjunta sobre el respecte a la diversitat, la igualtat, la no discriminació i la lluita contra el racisme.

Un compromís amb el desenvolupament sostenible i amb la interculturalitat

L'Ajuntament de Sant Feliu ha mostrat la voluntat de comprometre's amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través de l'alineament de les seves polítiques municipals i de la concertació amb agents locals i ciutadania. L'objectiu és assolir un model de ciutat sostenible, innovadora, oberta i integradora que faciliti i estimuli la transformació i el creixement econòmic sostenible a través d'actuacions concretes, entre les quals es troben aquelles destinades a la sensibilització.

El Pla per a la Interculturalitat mostra el compromís de Sant Feliu per afavorir la construcció d'una ciutat més justa i inclusiva. Alhora es promou la cohesió social i la convivència a través de tres principis bàsics: la garantia de drets i oportunitats per a tota la ciutadania, el reconeixement positiu de la diversitat cultural i el diàleg intercultural i la interacció positiva entre les persones.

Aquesta activitat està finançada per la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior