Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Informació Covid sector comerç

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Informació Covid sector comerç
Mesures de prevenció i higiene en el treball

Des del 10 de juny s'apliquen noves mesures de prevenció en seguretat de la salut i higiene davant el context de desescalada per la COVID-19, que afecten principalment, a l'àmbit del treball.

Relació de les principals mesures d'ajut per a les persones treballadores autònomes i PIMES durant la crisi de la COVID-19 (actualització)

La situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia de la COVID-19 ha provocat  una situació que afecta profundament a l'activitat econòmica. En conseqüència, diferents administracions estan prenent mesures per pal·liar els efectes negatius en l'economia. Us en destaquem les mesures més rellevants.

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase de represa

El 19 de juny Sant Feliu de Llobregat entra a la fase de respresa, tant sols, 24 hores després d'haver entrat a la fas 3.  Vols conèixer què comporta aquest avanç a nivell empresarial?

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase 3 del desconfinament

El 18 de juny Sant Feliu de Llobregat passa a estar a la fase 3. I de manera automàtica, a l'endemà, passarà a estar en la "nova normalitat". Vols conèixer què comporta aquest avanç en el desconfinament a nivell empresarial?

Novetats en la desescalada: Sant Feliu passa a fase 2

Des del 8 de juny Sant Feliu de Llobregat passa a estar a la fase 2. Vols conèixer què comporta aquest avanç en el desconfinament a nivell empresarial?