Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 03:18:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Observatori
Indicadors, dades i estudis

L'Observatori - Indicadors, dades i estudis

Indicadors i dades COVID-19 a Sant Feliu de Llobregat

Consulta de dades actualitzades al quadre de comandament del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya: casos confirmats, risc de rebrot, persones ingressades, defuncions, etc. A més és possible consultar el % de persones vacunades segons edat. Més indicadors de l'impacte COVID-19 al municipi durant l'any 2020: Observatori de la Ciutat/Covid-19

Estudi Clonatge Comercial 2021

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i la xarxa El Perfil de la Ciutat publiquen l' Estudi Clonatge Comercial amb dades de 2021. A partir de treball de camp i d'anàlisi de dades es comparen els eixos i teixits comercials de les ciutats catalanes de major mida i de Sant Feliu de Llobregat.

Dades atur a Sant Feliu de Llobregat: Gener 2022

Es publiquen les dades mensuals d'atur registrat i taxa d'atur registral del municipi. 

Infografia Atur mensual Gener 2022 Sant Feliu de Llobregat

Per a més informació, a l'Observatori de la Ciutat es publica un capítol específic amb dades disponibles sobre el Mercat de treball municipal: Observatori de la Ciutat/Economia/Mercat de treball.

Actualització dades de renda municipals i inframunicipals - any 2019

L'Institut Nacional d'Estadística ha publicat les dades de renda de l'exercici 2019. Consulteu les xifres actualitzades de Sant Feliu als següents indicadors a l'Observatori de la Ciutat: Renda mitjana per llar i per personaRenda mitjana per llar segons districtesRenda mitjana per persona segons districtesRenda per llar segons font d'ingressos. Tanmateix es poden visualitzar gràficament aquestes dades al Catàleg de Mapes: Renda per seccions i districtes

Es publica l'Observatori de Gènere Metropolità amb dades municipals

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i l'el Consell Comarcal del Baix Llobregat publiquen l'Observatori de Gènere Metropolità amb indicadors i dades municipals per mesurar la desigualtat de gènere en diferents àmbits.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior