La Fira

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/03/2023 14:08:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

01 Roses  

Palau Falguera

L’Exposició Nacional de Roses, creada pel roserista santfeliuenc Pere Dot l’any 1927, és una de les tradicions més antigues de Sant Feliu i una de les singularitats més notables de la Ciutat de les Roses.

En la seva 64a edició, que recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia, la temàtica de l’exposició gira al voltant de la cultura i el jardí japonès, aprofitant la coincidència amb la celebració de la XXIV Trobada d’Entitats Catalanes de Bonsai en el marc de la mostra.

Gran varietat d’activitats amb la rosa com a fil conductor ocuparan diferents espais de la ciutat entre el 6 i el 8 de maig, amb el Palau Falguera com a seu principal i arribant alhora a altres localitzacions. És el cas de les façanes dels edificis més emblemàtics del centre de Sant Feliu, que es tornaran a vestir amb roses per a l’ocasió.

Concursos de roses i de fotografia, exposició d’Ikebana, jardins en miniatura, muntatges i demostracions florals i de la Cuina de les Roses, tallers per a infants i conferències, visita al roserar de Dot i Camprubí o a la fireta d’artesania i de bonsais. Diferents propostes per gaudir i compartir la bellesa de la rosa, de la mà d’Amics de les Roses.

Programa:

No s'ha trobat cap coincidència.
Salta a la part superior