laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2024 21:43:36

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Canvia euros a Roses i aconsegueix un 30% + !

13/03/2023
Lectures: 800
Canvia euros a Roses i aconsegueix un 30% + !

L' Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat duu a terme una primera campanya d'impuls al llançament de la moneda local la Rosa que permet adquirir un 30% més de Roses a aquelles persones particulars que canviïn euros a Roses per adquirir serveis, activitats i béns comercials d'establiments de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.  

Aquesta primera campanya s'inicia el 27 de març de 2023 i té vigència fins al 30 de juny 2023 (es pot exhaurir el pressupost de la campanya abans d'aquesta data, però fins el dia 30 de juny es podran fer compres amb moneda local bonificada).

Cada persona usuària particular podrà rebre bonificacions en el moment del canvi d'Euros a moneda local, a partir d'1? fins a un màxim de 100? canviats. Per tant el màxim que podrà rebre una persona usuària particular per aquesta campanya és de 30 Roses.

Quan comença i quan acaba?

Comença el 27 de març i finalitza el 30 de juny de 2023.

Fins a aquesta data es podran realitzar compres amb Roses bonificades. En tot cas, únicament s'atorgaran bonificacions fins a exhaurir l'aportació municipal abans esmentada.

Qui hi pot participar a la campanya?

1. Qualsevol persona física a partir de 14 anys que estigui registrada a l'aplicació del la Rosa com a usuària particular i que bescanviï un mínim d'un euro a la Rosa a través de l'aplicació La Rosa (disponible per Android  a Google Play i properament iOS a l'Apple Store).

Amb aquest mínim i acceptant aquests termes i condicions, s'entra automàticament com a participant. 

2. Les persones usuàries professionals que tenen activitat econòmica a Sant Feliu de Llobregat. Aquestes poden rebre les Roses bonificades de part de les persones usuàries particulars com a prestació dels serveis, activitats i béns comercials.

Com funciona la campanya?

Podeu veure el detall en el vídeo tutorial 

Quin és mínim i màxim d'euros que puc canviar i obtenir Roses bonificades?

Tindran dret a bonificació els bescanvis d'euros a Roses amb un mínim d'1?/R i fins a un màxim de 100 euros/Roses per persona usuària particular, i es rebrà el 30 % de bonificació en el moment del bescanvi, és a dir, com a màxim 30 Roses addicionals. 

Es poden perdre les Roses?

No, només es poden perdre les Roses bonificades a la finalització de la campanya, és a dir, el 30 de juny de 2023 a les 23.59h. Cal tenir en compte que en el moment de les compres es gastaran primer les Roses bonificades. La resta no es perdrà i podràs continuar usant les Roses per a fer qualsevol compra. 

Puc canviar de Roses a Euros?

Sols les persones usuàries professionals poder fer canvi a Euros. Les persones usuàries particulars no podran bescanviar Roses per euros (ni les Roses bonificades), de manera que s'han de gastar en compres als establiments adherits.

Els canvis d'euros a Roses des d'un compte professional activen la bonificació?

No, les recàrregues de Roses fetes des d'un compte d'usuari professional no activaran cap dret de bonificació; aquest dret només s'activa des dels comptes d'usuaris particulars. Si un professional vol participar personalment a la campanya, s'haurà d'obrir un compte particular a l'aplicació de la Rosa.

Pot haver-hi canvis d'imports i percentatges durant la campanya?

En cas que hi hagi modificacions, les quals no afectaran el funcionament de la campanya, ja que seran relatives a canvis de dates de finalització i imports de bonificació, aquestes s'informaran amb antelació a totes les persones usuàries per a què puguin, en tot cas, manifestar eventualment la seva posició. Es facilitarà la informació de la modificació proposada amb una antelació d'almenys 10 dies abans de l'aplicació de les modificacions relatius a imports i dates.

Durant la setmana de llançament disposarem de punts informatius amb suport presencial. Ens podeu trobar a:

  • Dilluns 27 de març de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores a la pl. de la Vila.
  • Dimarts 28 de març de 17 a 19.30 hores al Casal de Joves.
  • Dijous 30 de març de 17 a 19.30 hores a rbla. Marquesa de Castellbell amb el c. Verge de Montserrat.
  • Divendres 31 de març d' 11 a 13.30 hores al Centre Cívic les Tovalloles i de 17 a 19.30 hores a la pl. Alfons Comín.

Podeu consultar les condicions particulars de la campanya d'impuls al llançament de la Rosa aquí.

Comparteix
Salta a la part superior