laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2024 22:15:01

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Ja està disponible la Moneda Local també per a dispositius Iphone

18/05/2023
Lectures: 3375
Ja està disponible la Moneda Local també per a dispositius Iphone

Des del seu llançament dilluns 27 de març la moneda local La Rosa ha rebut una bona acollida per part de la ciutadania, consolidant en menys de dos mesos la seva presència i ús en les butxaques virtuals dels santfeliuencs i santfeliuenques. En aquest lapse, fins a 592 persones han confiat en aquest projecte de ciutat, descarregant l'aplicació que permet fer el canvi d'euros a Roses, i efectuant pagaments de forma segura i similar a com es fa amb la targeta de crèdit del mòbil. Aquesta app per a mòbils, que en el moment del llançament estava disponible per a dispositius Android, s'ha habilitat també per a telèfons amb iOS, i ja es pot descarregar des de l'App Store.

Sant Feliu diposita la seva confiança en la moneda local, amb més de 26.000 euros bescanviats en 90 dies

Les persones usuàries d'aquest sistema operatiu que ara es donin d'alta, podran seguir gaudint de la bonificació del 30% de l'import bescanviat en el marc de la campanya de llançament, i que a dia d'avui ha registrat gairebé 750 transaccions en total. Durant el mes i mig de vida de l'app, la ciutadania ha bescanviat més de 26.000 euros en Roses, acollint-se a una promoció que durarà fins al 30 de juny o fins a exhaurir existències, i que ha estat possible gràcies a una injecció de l'Ajuntament de 20.000 euros per a la revitalització econòmica de la ciutat.

Una oferta creixent

El recolzament ciutadà també ha anat de la mà del suport dels comerços locals que participen en aquesta iniciativa, que s'han incrementat en gairebé un 20%. Si a finals de març eren 80 els establiments adherits, aquesta xifra ha augmentat fins al 95 comerços on es poden utilitzar roses per comprar productes, o per gaudir d'una variada oferta de serveis.

Els negocis que hi participen compten amb un distintiu a l'aparador que els identifica com a comerços participants, on es pot llegir 'Aquí pots comprar amb La Rosa'. A més, els establiments tenen a disposició materials informatius i els responsables ajudaran la clientela amb l'ús de l'aplicació, oferint en alguns casos promocions especials lligades a la compra amb Roses. També es pot consultar el directori de comerços participants, que es mantindrà constantment actualitzat.

Una aposta per a la revitalització econòmica del comerç

La posada en funcionament de La Rosa dona compliment al Pla d'Actuació del Mandat, que en el seu vuitè eix, el del Pacte de Ciutat, es comprometia a treballar per dotar Sant Feliu d'una moneda local que incrementi l'impacte de la despesa pública en el comerç local, com a mesura de reactivació econòmica de la nostra ciutat després de la crisi de la Covid-19.

Per a més informació, es pot consultar el web http://larosa.santfeliu.cat, contactar al 722 82 68 63 o enviar un correu a larosa@santfeliu.cat.

Aquí es poden consultar els comerços adherits 

Aquest projecte compta amb el finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en el marc dels fons europeus Next Generation EU.

Comparteix
Salta a la part superior