laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2024 22:10:53

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Ja es pot comprar per Internet mitjançant Roses

25/09/2023
Lectures: 2041
Ja es pot comprar per Internet mitjançant Roses

La Moneda Local de Sant Feliu, La Rosa, dinamitza fins ara el comerç físic de la ciutat; ara ha arribat l'hora de fer el mateix en l'entorn digital. L'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de Ciutat acaba d'enllestir el TPV virtual necessari perquè tots aquells comerços amb TPV físic de La Rosa puguin oferir als seus clients la possibilitat de pagar amb la moneda local en les seves compres online.

Els comerços interessats tan sols hauran d'integrar el programari com a forma de pagament en els seus negocis online, obrint possibilitats comercials i facilitant les compres en un entorn totalment segur. Des del TPV virtual, podran oferir el seu catàleg i vendre mitjançant Roses, així com interactuar amb la clientela i efectuar devolucions si fos necessari.

Un pas més de la mesura que l'Ajuntament va engegar el passat 27 de març per a la revitalització econòmica del comerç, i que compta a dia d'avui amb gairebé 1.000 persones usuàries amb l'App descarregada (tant en dispositius Android com iOS), que la poden utilitzar en fins a 97 comerços de la ciutat, xifra que no ha parat de créixer des que va començar la campanya.

El desenvolupament de la Moneda Local dona compliment al Pla d'Actuació del Mandat que, en el seu vuitè eix, el del Pacte de Ciutat, es comprometia a treballar per dotar Sant Feliu d'una moneda local que incrementi l'impacte de la despesa pública en el comerç local, com a mesura de reactivació econòmica de la nostra ciutat després de la crisi de la Covid-19.

Per a més informació, es pot consultar el web de La Rosa, contactar al 722 82 68 63 o enviar un correu a larosa@santfeliu.cat.

Aquest projecte compta amb el finançament del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en el marc dels fons europeus Next Generation EU.

Comparteix
Salta a la part superior