laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2024 21:21:13

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Els establiments de La Rosa es connecten

25/09/2023
Lectures: 2005
Els establiments de La Rosa es connecten

L'Ajuntament habilita el servei Connecta Comerç Sant Feliu de La Rosa, un programa intern perquè comerços participants en la iniciativa trobin el que busquen i s'abasteixin localment.

Fer xarxa entre tots el establiments adherits a La Rosa i facilitar l'adquisició de serveis i productes entre ells és l'objectiu de la iniciativa Connecta Comerç de la Moneda Local de Sant Feliu, en la que ja participen gairebé 100 establiments de la ciutat. 

Compartint a l'App l'oferta i la demanda dels diferents serveis i productes dels establiments, els mateixos comerços participants podran cercar i trobar el que volen, gestionant igualment les comandes des del mateix servei.

Aquest servei és un avantatge més per als establiments adherits a la Moneda Local, que permetrà afavorir la recirculació dels seus productes i serveis també entre professionals. 

El servei es por activar directament des de la pròpia App dins del perfil de l'establiment adherit on podrà introduir els productes que vol oferir, i demandar aquells que necessita per al seu negoci. Alhora, podrà visualitzar quins negocis demanen els productes que l'establiment està oferint dins del Connecta Comerç Sant Feliu de la Rosa.

El servei Connecta Comerç Sant Feliu neix per facilitar la vida empresarial als comerços de la ciutat, fer compravenda amb Roses i afavorir la recirculació.

Comparteix
Salta a la part superior