laRosa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2024 22:57:22

Idioma

Identificació

La Rosa
Moneda Local de Sant Feliu de Llobregat

Aquest Nadal "Tria Moneda Local"

28/11/2023
Lectures: 2014
Aquest Nadal "Tria Moneda Local"

Aquest Nadal "Tria Moneda Local". De l'1 de desembre al 29 de febrer, les persones usuàries que canviïn euros per Roses rebran un 30% més per realitzar les seves compres al comerç de la ciutat.

En aquesta nova campanya de bonificacions al consum, cada persona podrà rebre un màxim de 30 Roses per cada 100 euros bescanviats per realitzar compres als establiments adherits que pots consultar aquí o al mapa de l'aplicació de la Rosa.

En quines dates funciona?

De l'1 de desembre al 29 de febrer o fins a exhaurir pressupost.

Qui hi pot participar a la campanya?

 1. Qualsevol persona física a partir de 14 anys que estigui registrada a l'aplicació del la Rosa com a usuària particular i que bescanviï un mínim d'un euro a la Rosa a través de l'aplicació La Rosa (disponible per Android  a Google Play i  iOS a l'Apple Store).
  Amb aquest mínim i acceptant les condicions, s'entra automàticament com a participant. 
 2. Les persones usuàries professionals que tenen activitat econòmica a Sant Feliu de Llobregat. Aquestes poden rebre les Roses bonificades de part de les persones usuàries particulars com a prestació dels serveis, activitats i béns comercials.

Com funciona la campanya?

Podeu veure el detall en el vídeo tutorial 

Quin és el mínim i el màxim d'euros que puc canviar i obtenir Roses bonificades?

Tindran dret a bonificació els bescanvis d'euros a Roses amb un mínim d'1 euros/R i fins a un màxim de 100 euros/Roses per persona usuària particular, i es rebrà el 30 % de bonificació en el moment del bescanvi, és a dir, com a màxim 30 Roses addicionals. 

Es poden perdre les Roses?

No, només es poden perdre les Roses bonificades a la finalització de la campanya, és a dir, el 29 de febrer a les 23.59h. Cal tenir en compte que en el moment de les compres es gastaran primer les Roses bonificades. La resta no es perdrà i podràs continuar usant les Roses per a fer qualsevol compra. 

Puc canviar de Roses a Euros?

Sols les persones usuàries professionals poder fer canvi a Euros. Les persones usuàries particulars no podran bescanviar Roses per euros (ni les Roses bonificades), de manera que s'han de gastar en compres als establiments adherits.

Els canvis d'euros a Roses des d'un compte professional activen la bonificació?

No, les recàrregues de Roses fetes des d'un compte d'usuari professional no activaran cap dret de bonificació; aquest dret només s'activa des dels comptes d'usuaris particulars. Si un professional vol participar personalment a la campanya, s'haurà d'obrir un compte particular a l'aplicació de la Rosa.

Pot haver-hi canvis d'imports i percentatges durant la campanya?

En cas que hi hagi modificacions, les quals no afectaran el funcionament de la campanya, ja que seran relatives a canvis de dates de finalització i imports de bonificació, aquestes s'informaran amb antelació a totes les persones usuàries per a què puguin, en tot cas, manifestar eventualment la seva posició. Es facilitarà la informació de la modificació proposada amb una antelació d'almenys 10 dies abans de l'aplicació de les modificacions relatius a imports i dates.

Durant la setmana de llançament disposarem de punts informatius amb suport presencial. Ens podeu trobar a:

 • Dijous 7 de desembre d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores a la pl. Vuit de Març.
 • Divendres 15 de desembre de 17 a 20 hores a la pl. Vuit de Març
 • Dissabte 16 de desembre de 10.30 a 13.30 hores a la Rambla Marquesa de Castellbell i taller de pinta cares.
 • Dijous 21 de desembre d'11 a 14 h i de 17 a 20 hores a la pl. Vuit de Març i Conta Contes d'11 a 12.30 h i de 17 a 18.30 hores
 • Divendres 22 de desembre d'11 a 14 h  a la pl. Vuit de Març
 • Dissabte 23 de desembre d'11 a 13 hores i de 17 a 19 hores a la pl. de La Salut al costat del taller "Caganer Experience".
 • Dijous 28 de desembre de 10.30 a 13.30 hores a la pl. Alfons Comín i taller de pinta cares.
 • Divendres 29 de desembre d'11 a 13 hores i de 17 a 19 hores a la Pl. de Les Roses al costat del taller " Caganer Experience".
 • Dimecres 3 de gener de 17 a 20 hores a la pl. Vuit de Març

Podeu consultar les condicions particulars de la campanya de Nadal de la Rosa aquí.

Comparteix
Salta a la part superior