Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/03/2024 00:08:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Projecte Refugis Bioclimàtics

10/07/2023
Lectures: 410
Projecte Refugis Bioclimàtics

Una bona manera de lluitar contra els efectes del canvi climàtic és crear ambients més naturals a les ciutats, on hi hagi més plantes que millorin el sòl i retinguin l'aigua, que serveixin com a refugi pels animals que hi viuen i on les persones puguem estar en contacte amb la natura. Aquests espais s'anomenen Refugis bioclimàtics. A molts pobles i ciutats s'està afavorint la creació d'aquests espais.

A Sant Feliu estem duent a terme un pla anomenat Agenda Urbana, el qual, entre altres coses, vol millorar la ciutat perquè sigui més sostenible. Un dels projectes de l'Agenda Urbana és crear refugis climàtics a Sant Feliu.

Els proposem millorar un espai exterior al centre (el pati, el carrer, la plaça del davant) perquè pugui convertir-se en un refugi bioclimàtic.

L'objectiu de les activitats és que els alumnes comprovin que els ambients més naturals atrauen a més biodiversitat i són més resilients contra els efectes del canvi climàtic.

Les seves accions, juntament amb les de la resta d'escoles, contribuiran a fer de Sant Feliu una ciutat més preparada per afrontar l'emergència climàtica.

S'han creat uns recursos didàctics per poder treballar a les escoles i els instituts el concepte de canvi climàtic i refugi bioclimàtic des de diferents aspectes.

També us podeu descarregar els dossiers d'observació dels patis:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior