Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/03/2024 15:30:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Iniciada una enquesta a Can Calders i La Salut per conèixer l'impacte del Projecte Fem Barri

06/06/2014
Lectures: 5627
Iniciada una enquesta a Can Calders i La Salut per conèixer l'impacte del Projecte Fem Barri

Aquesta setmana s'ha iniciat una enquesta adreçada als veïns dels barris de Can Calders per conèixer la seva opinió sobre diversos aspectes relacionats amb el Projecte d'Intervenció Integral Fem Barri. Aquesta iniciativa s'ha pogut articular gràcies a la contractació de quatre persones a l'atur per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat a través del pla d'ocupació d'Auxiliars d'Informació de Treball als Barris.

L'objectiu del sondeig és revelar quin ha estat l'impacte del Projecte als barris des del seu inici, al 2006, fins a la seva finalització, prevista per finals d'aquest any. En aquest sentit es pregunta als veïns sobre la seva percepció respecte a temes com les reformes urbanístiques, l'evolució de l'atur, la qualitat de vida en general o la construcció del nou equipament de Riera. 

Els resultats de l'enquesta serviran per a mesurar l'impacte que ha tingut el Projecte a Can Calders i La Salut, i conèixer en quin grau s'ha acomplit l'objectiu inicial d'assolir una millora integral en aquests barris a nivell social, econòmic i urbanístic. Els resultats obtinguts d'aquest sondeig serviran per elaborar un informe final amb indicadors fidedignes, que avaluarà l'actuació de Fem Barri durant els vuit anys de vida del Projecte que acaba a finals de 2014.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior