Concursos i premis

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/04/2024 16:43:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda i calendaris
Concursos i premis

Publicades les bases de la 49a edició del Premi de Poesia Martí Dot

08/01/2024
Lectures: 1171
Publicades les bases de la 49a edició del Premi de Poesia Martí Dot

L'Ajuntament de Sant Feliu ha convocat un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 49a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera o segona obra.

Les persones participants hauran de presentar obligatòriament les obres per via telemàtica a través d'aquest enllaç, en un format digital compatible amb els estàndards informàtics tipus PDF. 

El premi és obert a la participació de persones de fins a 36 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, i en quantitat suficient per integrar un volum, és a dir, aproximadament uns 300 versos. El premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l'Ajuntament durant l'any 2024.

El termini d'admissió de treballs per optar al Premi de Poesia Martí Dot finalitza el 31 de gener de 2024. El veredicte es farà públic en l'acte del lliurament del premi, en el marc de la celebració de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat, que es desenvoluparà durant la segona quinzena de març de 2024.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior